Buitenschilder nodig? Schilder-Utrecht.nl

 

Bij Schilder Utrecht (de betaalbare schilder in uw regio) bent u aan het juiste adres voor al uw binnen– en buitenschilderwerk, behangwerk en stukadoorswerkzaamheden. Wij verzorgen schilderwerk in diverse kleuren met lakken van top kwaliteit. Tevens verzorgt schilder-Apeldoorn Spack spuiten, Airmix en Airless Latex spuiten in Utrecht en Nederland. Onze vakmensen komen bovendien graag bij u langs voor een gedegen advies op maat.
Mob: 06-44493953

Het is belangrijk om regelmatig schilderonderhoud te laten uitvoeren. Dit beschermt namelijk tegen de negatieve weersinvloeden, waar uw pand erg onder te lijden heeft. Om uw woning in optimale conditie te houden, en zo ook de waarde van uw pand intact te laten, kunt u het laten schilderen door de buitenschilders van schilder Utrecht.

Kwaliteit en vakmanschap maken dat uw pand er weer prachtig uitziet en optimaal beschermd is. schilder Utrecht bepaalt samen met u de verfsoort (altijd professionele kwaliteitsverf) en onze schilders maken gebruik van hoogstaande kwaliteit gereedschappen en materialen.
Mob: 06-44493953

De buitenschilder zorgt voor:

schilderen van houtwerk.
schilderen beton en gevelwerk.
schilderen van kunststof en metaalwerk.
reparatie aan bijvoorbeeld houtrot.
overige kleine reparatiewerkzaamheden.
Het reinigen en Hydrofoberen van de buiten gevels.
Schilder Utrecht heeft aan diverse grote projecten in Utrecht gewerkt. 

Wist u dat het extra goedkoop is om de buiten schilderwerkzaamheden in de winter uit te laten voeren?

Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat